VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

С жените не ми върви, но не съм се отказал да търся бъдещата си любов и съпруга.

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години

Че не ми върви е меко казано. Животът ми е труден.

#1 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
В какъв смисъл животът Ви е труден? Не се отчайвайте все някога ще намерите жената до Вас! На колко години сте?
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Работи, създай богатство, вложи времето си в полезна дейност, на която 90% от плодовете остават за теб. Инвестирай, създавай, трупай. Чети "тъй рече заратустра" на Ницше. И повечето неща на Джон Лок. Бъди мъж, на който другите мъже да се възхищават, и за който жените да си умират. Бъди ролеви модел. Не бъди плъх, страхливец или мижитурка. Бъди големец. Живей честно, давай на всеки му своето. Бъди лидер. Бъди справедлив. Не хленчи. Когато има проблем - има бизнес възможност. Когато някой хленчи - направи пари от това (реши му проблема и му вземи пари, така създай богатство). Не се занимавай със стари жени (25+). Ако си на 50, вземи си 20 годишна. Бъди своя максимум. Ако ще мислиш изобщо - поне мисли на едро.
#3 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
А така, бъди глупака по-горе.Трупай, прави пари (все едно началния капитал всеки може да си по поръча безплатно и да му го доставят толкова, колкото си го е поискал - неолиберални помийни мантри), трябва да се събира, събира, събира и накрая се умира.
"Бедни души фрашкани със пари!" - Гарджока

Най-голямата глупост е да се мисли, че сега не ме харесват, щото нямам пари, като направя, тогава ще си взема жена.Ако направиш , тогава ще почнеш да си мислиш: ами то тя мен не ме харесва, иска само парите ми, да ме изпозва, затова е с мен.

Не не всеки е отредено да има жена.Примири се и намери покой.Още в древността големи мислители, философи, монаси са се обричали на безбрачие, защо мислиш е това.Нима са били по-тъпи от нас?Не просто са знаели нещо, което малцина сега знаят.То се прозрява само с духовно извисяване.
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
Ей, loser такъв. Стига си обезкуражавал човека. На тъпанари като тебе все началния им капитал е виновен. HP са почнали с 500 долара капитал. Че и му казваш да не си търси жена.

На оригиналния автор: парите ще ти дадат свободно време. Прави си пари свободно, не го слушай тоя бедняк-loser какво ти говори. Whoever tells you money is the root of all evil he doesnt fuckin' have any.
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама