VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Връзка с женен мъж

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец

Здравейте искам да Ви споделя моята история и проблем. Аз съм много секси и поддържана мацка, на 20 години съм но винаги съм харесвала по големите мъже. В началото на 2022 се запознах с един 38 годишен който демонстрираше много добър стандарт, правеше ми скъпи подаръци и ме водеше по мечтаните екскурзии макар и не много често защото ми казваше че не може да отсъства от работа. Което ме учуди и тогава защото той е собственик на бизнес. Е както и предполагате скоро ми призна че има дете на 5 години и в момента жена му е бременна с второ. Това не ме спря и продължихме да се виждаме, тя роди но той през вечер идваше при мен или ме взимаше да отидем на хотел.
Всичко вървеше супер и за двама ни до като миналата седмица до като правехме секс тя му се обади. Каза че бебето е вдигнало температура и го попита дали да му я премери в дупето. Тогава той вкара пръста си в моя анус и каза на жена си "Даа точно в дупето" а аз полудях от възбуда и сама си вкарах члена му там. Правихме уникален секс както всеки път но след това той ми каза че трябва да спрем да се виждаме.
На какво мислите че се дължи това и защо изведнъж реши да ме зареже ?

#1 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
ВРЪЗКАТА ВИ Е ОБРЕЧЕНА.Рано или късно ще се разделите .За секс си търси с когото искаш,за брак ти трябва подходящ мъж. Ако ти трябва още анализи пиши ще ти отговоря.
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Явно е държи повече на децата си и аз съм женен и имам дете за нищо не бих го изоставил колкото и да си добра и секси. Продължи живота си напред. Избери си някои и ще те те чука ако ти липсва секса
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Съгласен съм с коментар номер 2.
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Считай, че ти разказвам за себе си. На 54 години съм, преди 2 години имах любовница на твоите години. Сега си търся друга. Затова съм в този сайт.
Започнал е да се влюбва, ако щеш го наречи усетил е, че много се увлича и привързва към теб. И е решил да спре, защото на първо място е поставил семейството си. Но той със сигурност няма да спре дотук, защото много му е харесала млада, секси, луда за секс мацка. Жена му си е жена. Когато жената стане съпруга и особено майка, в 90% от случаите мъжът минава на заден план. Повечето го приемат с философията на шопа, че "по" е повече от "най": "Най ми се е*е, но по ми се пие". Други като него и мен търсим и намираме онова което ни липсва навън.
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Отвратително! Да си го слагаш с някаква докато жена ти е вкъщи и гледа новороденото ви бебе! Такова животно не заслужава никаква вярност за напред, заслужава редовни изневери и редовни плюнки в храната си - за разкош!
#6 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
#5 ами той очевидно се е почувствал виновен и затова се е разделил с мацката. Но както казва #4, няма да е задълго. Веднъж като си опитал меда, не кандисваш на захарен сироп. И ако жена му го е "отбила" грешката е нейна..
#7 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец
Жена ми след като роди не ми дава секс, само френска ми прави.Сигурно си е намерила любовник. Като не ми дава, си намерих партьорка. За отмъщение,че не ми пуска, след анален секс без да го мия и давам да прави френска. Щом и харесва само да духа...Прав ли съм?
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама