VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Към жените

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 6 месеца

Здравей те искам да ви попитам има ли шанс жената да забременее ако е във мено палза а аз свършвам постоянно във нея и тя много се кефи благодаря на коментирали те дами

#1 Автор: Мъж
Преди 6 месеца
След , 46-47 години , няма проблем ..., от опит ти го казвам .
#2 Автор: Мъж
Преди 6 месеца
Аз съм автора благодаря моята приятелка е на 47 и много се кефи като свършвам във нея но аз се опасявах все пак да бе стане беля тя си ми вика спокойно но на жена вяра нямам :)
#3 Автор: Жена
Преди 6 месеца
Менопаузата при жените може да продължи няколко години . Менопаузата настъпва по различно време. Някои биват изненадани на 35 години, други я чакат до 55. И в двата случая не се отпускайте. И при ранна менопауза, и при класически климакс забременяването е възможно. Дори при липсата на менструация.
#4 Автор: Мъж
Преди 6 месеца
Съвсем права си! Дори в библията има подобен случай. Е, там Сара са я посетили божи пратеници, ама по-важно е, че забременяла и родила. За недокоснатата от мъж Мария няма да споменавам, там работата е малко по-друга.
#5 Автор: Жена
Преди 6 месеца
До #4
Мислиш,че е майтап работата,но това,че цикъла е временно спрял не означава, че яйчника не произвежда яйцеклетка. Познавам жена, която в момента е на 51г и е бременна, защото уж е в менопауза и нямаше цикъл.
Така ,че все пак внимавайте, не е невъзможно.
#6 Автор: Мъж
Преди 6 месеца
Е, нали и аз това казах-божа работа! Щото, за бебе, трябва яйцеклетка и сперматозоид. В случая има много човечета, ама няма ЯЙЦЕ! Как ли е станало? И да ти кажа, спре ли обикновеното у жените, е до гроб, не заблуждавай от термина пауза!!!
#7 Автор: Мъж
Преди 6 месеца
От Автора много ви благодаря но на моята половинка много и е готино като е вътре казва че като е вън работата е хвърлена на вятъра
#8 Автор: Мъж
Преди 6 месеца
ами като си даде устата и гълта пак остава в нея ;)
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама