VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Бившата

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца

Разведени сме от четири години и малко по- вече, с бившата. И зад всичко съм виновен аз, защото работата ми, е постоянно пътуване в различни смени. Работя, като поддръжка на компютърни системи, в компания която няма да споменавам. Печеля доста добре, за да си позволя да имам семейство, автомобил и луксозна къща.
От финансова гледна точка нямаше проблем. Аз съм прекалено добър и прекалено мил човек. Никога не съм обиждал жена, по какъвто и да е повод още по - вече бившата. Да не споменавам, че не съм посягал никога на жена. Лоялен съм и винаги съм бил, спокоен, тих и към всяко нещо съм посягал с разум.
Оправданието на бившата ми, към мен беше, че нямала личен живот, че я задушавам и нямам време за нея. За това се омъжи повторно за наркоман. След няколко месеца искаше да се сдобрим и да имала дете от мен. Само, че кой глупак ще прибере уличница, която го е изравнила с земята. Цитирам: Ти си много голям глупак! И нищо не става от тебе!
Искам само да допълня, че притежавам, най - голям клас на сертификат, за ВиК и електротехник, издаден от Белгийска фирма. Мебелист - дърводелец, автомонтьор и шофьор, плюс квалификация за Фермер - земеделец. Като от всички най - висока степен имам, като електротехник, и техник по компютърни технологии, със степен от заводите на Фокскон, Американска кампания за производство и комплектоване на компютърни системи и технологии.
Вярно малко прозвуча, като реклама, но не съм си губил времето в игра на карти, запой на бира по кръчмите. Доста труд и години вложих в обучението си. И в интерес на истината бих искал да се образовам още.
Бившата ми нямаше и основно образование. Кой е глупавия и некадърния вие кажете.
Не съм изневерявал на бившата си, по простата причина, че не ми се виждаше редно, просто си казвах, в тази посока не се гради семейство.
Реших, след развода да се отдам на работа си напълно и тъй, като имам достъп до компютри по 24 часа в денонощието, се осмелих да се регистрирам в този сайт.
Излишно е да казвам, че търся определената жена.
Мисля, че все някога, все някъде ще я намеря, стига да е мила и разумна.
Но едва ли ще ме изтърпи, май ще трябва да си сменя работата, но всичко зависи от човека до мен. Дали тя ще си заслужава.

#1 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца
"Разведени сме от четири години и малко по- вече, с бившата. ...... Печеля доста добре, за да си позволя да имам семейство, автомобил и луксозна къща. "
Ей тука спрях да чета - lol , какво семейство имаш бе, нали каза , че си разведен. Явно парите не са това, с което можеш да имаш семейство!
#2 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 4 месеца
Така е, ALPHA fucks, BETA - bucks. Просто ти си един бета.Това е.Не всеки е спечелил от генетичната лотария.Повечето са загубили.Само около 10 до 15 % от мъжете са Chads. А жените искат Chad , искат неговата сперма. Така поне генетичната лотария ще стане по-благосклонна за бъдещите поколения. Нали бащите им ще са Chads. Обаче това може и да не се окаже така ако , акумулирането на много генетичен материал от различни източници в жената не довежда до генетични израждания и болести. Те тогава, генетичната лотария ще се окаже по-жестока. Но времето ще покаже.
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 21 дни
А защо мъжете се връщат при бившата? Дори и да имат нова жена?
#4 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 21 дни
Да, ти си много умен. Имаш много сертификати и дипломи. Я кажи тая твоя бивша коя ръка я взе? Колко и кои ебачи са я порили и са й се празнили по дупките й, знаеш ли? И си тръгнал да правиш семейство с нея?! Само латентни педераси се занимават с курви.
#5 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 11 дни
Редовно се чукаме със бившата ми съпруга даже сега тръпката е още по голяма
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама