VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

Историята ми е малко плашеща

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца

Ако сте суеверни, ще ви е интересно, макар тъжно. Ако не сте суеверни, ще кажете навярно лош късмет.
Когато бях тийн се помолих на дявола да ме огрее, нали се сещате. И след 3-4 дена наистина ме огря! Но дявола дава, ама взима всичкото щастие в последващият ми живот.
Колкото мацки да срещах, все ме отрязваха. И съжелявам, че споделям подобни неща, но това е моята история! А именно, че появят ли се чувства у мен към някоя жена, с нея се случва нещо...фатално. Ще разкажа за два случая.
Заобичах едно момиче и докато се двоумя как да продължа, тя почина. Втори случай: харесвах едно момиче исках да я ухажвам, да бъдем повече от приятели и докато се двоумях, тя се хвърли от много висок блок. За мен всичко това беше огромен шок. Нямам думи. Нека почиват в мир.
Как да си намеря съпруга, моята любов за цял живот.
Пропуснах възможност да се оженя, но това би бил брак без обич. И не съжелявам.
Да, наистина лош късмет! Търся бъдещата си съпруга на този сайт, дано не съм изплашил някого, нямам това за цел. Пиша моята странна история на живота си.

#1 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 3 месеца
Пич, по-добре вземи да отидеш на църква да ти почетат поповете и да постиш известно време, молейки се, за да се отървеш от нещастията
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 3 месеца
Аз мисля че не е случайно ( мое мнение ) и доста загадъчно , някой вярват някой не . Но всичко това е съдба според мен , всичко което се е случило е трябвало да го изживееш . Според мен 3 тия път . ще бъде всичко ОК :) Късмет Приятелю!
Добавете своето мнение
Обнови

Вход в системата


Реклама