VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Интелигентен или простак?

Автор: Жена
Публикуван: Преди 4 години

Интересно ми е защо хората се надценяват и омаловажават останалите? Ще говоря от женска гледна точка, именно защото съм жена. Бива ли партньорът от мъжки пол да се чувства като властелин, а в същото време да е интелектуално и финансово по-зле от отсрещната страна? Защо масово мъжете по подобни сайтове, а и в социалните мрежи, просто не бъдт себе си? Дали защото тук се чувстват повече от това, което всъщност са или и в реалния живот са такива подобия? Първото писмо,което получих тук беше от мъж, набор 89 и гласеше "имаш ли дъщеря за мен" уауу този вече мъж на 30 г., явно е леко сбъркан или аз защото съм с 10 г. по-зряла не разбирам "прекрасните" му думи?

#1 Автор: Мъж
Преди 4 години
Прочетох внимателно вашата история. На въпроса " Интелигентен или простак "
Пълна загуба на време е да спориш с груб, недодялан и лишен от разум човек, мъж или жена, в това няма смисъл.
От престоя си в подобни сайтове и други такива, като цяло в сайтове, моето мнение е: Ние хората, като цяло все още не сме се научили да комуникираме. Какво искам да кажа?
Като цяло, в комуникацията присъства, наглост, гордост, завист, надменност, лицемерие, и от двата пола. Моята идея е, че няма свободно контактуване, лишено от човешката глупост. Нека да бъдем честни - Кой поне веднъж е влязъл в подобен сайт, без да съди, някого за поведението му?
Всеки иска да е по неговото.
Защо например няма свободен разговор: Здравей, приятно ми е, може ли да те опозная, и т.н.
Като каже човек: Здравей, сякаш казва: Разкарай се.
За идиотите и идиотките, които, пишат неприлични неща, като във случая за който споменавате, имам обяснение, и то е че, нямат отношение, но може би са били подтикнати от друго лице и си го изкарват на който и да е, без значение, разумен или не. Често ми се случва и на мен да попадам на " Идиотки ", и мога да кажа, същото като вас!
Според мен проблема си остава не разрешен и се дължи на глупоста ни, и на двата пола, липсата ни на поведение в контактуване.
Всъщност, както казах: Ние не умеем да контактуваме свободно, лишени от собствената си глупост и поставени идеали.
Съветът ми към всички е да бъдем по - разумни и по - свободни в разговорите, като внимателно и с уважение, си пишем или се закачаме.
И все пак, интелекта е въпрос на развитието на една личност, не се подарява или дава, ако човек е лишен от разум, то той е беден цял един живот.
#2 Автор: Мъж
Преди 4 години
На мен пък ми е интересно как, след учтивия опит за запознанство, преценяте кой става за компания, неангажираща връзка, сериозна връзка, та не си правите труда дори да отговорите. Поне разменете няколко буквички.Опитайте, в чата е много по-лесно!
#3 Автор: Мъж
Преди 4 години
Има една стара максима която гласи че жените си падат по лошите момчета. Работата е там че много мъже бъркат това да си "лош" с това да си лош, или по-скоро противен. Въпрос на интелект и възпитание. Културата също играе роя, като например българският маниер винаги да си мачо или както му викат Алфа. Относно онлайн запознанствата, тука не изразявам мнение поради факта че се регистрирах преди 5 минути. Не са ми ясни някои неща, като например защо човек избира да търси партньора си тук а не в истинския живот. Аз лично нямам времето да излизам с компании толкова колкото преди и за мен това е задоволително решение. Пожелайте ми успех
#4 Автор: Неизвестен
Преди 4 години
"Защо масово мъжете по подобни сайтове, а и в социалните мрежи, просто не бъдт себе си? "
За да задаваш тоя въпрос , ти самата не си умна. Щом не знеш отговора му.Интересно ми колко пари имаш.Нали неолибералната пропагадна втълпява, че който е богат , той е и умен, за да оправдае и защити богатството на капиталистическата класа.
А на въптосът ти, отговорът е следния:
Защо да бъдеш себе си, след като можеш да бъдеш нещо по-добро от това?
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение