VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

На сухо ли сте?

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди един месец

Колко от вас са на сухо за период повече от месец? Ако споделите на каква възраст сте, пол и за какъв период сте на сухо още по-добре. Интересно ми е на къде върви светът. Дали наистина има огромен процент мъже на сухо или това са само митове?

#1 Автор: Мъж
Преди един месец
На сухо съм да...Съпругата не е склонна да приема секс повече от 5-6 пъти годишно...Живеем в самостоятелно жилище,нямаме кой знае какви финансови проблеми
Страхувам се че встъпването в брак е най ефикасният начин един мъж да остане без сек.Оправдания винаги има..работа,деца....истината е че от една възраст жените просто изстиват...за жалост по бързо от мъжете
После почваме да си задаваме въпроси по форумите ..Изневерявате ли ..който така зааден сам по себеси вече е присъда че се случва нещо неморално . А правилният въпрос е ...Как мислите да избегнете рак на простатат когато жена ви спре да отговаря на желанието ви за секс....така поне звучи малко по справеливо,не мислите ли?
#2 Автор: Мъж
Преди един месец
На сухо съм повече от година, 30+ годишен. От както скъсах с дългогодишната ми приятелка не съм спал с никоя. Хващам окото, сам живея, но съм асоциален и може би заради това. Дълго време се възстановявах от ковид, нямах работа и все "хубави" неща през последната година. Вярвам, че ще ми излезе късметът скоро :D Няма да е все така, но понякога има и дълги периоди на стегнация.
#3 Автор: Мъж
Преди един месец
Повече от 2 месеца
#4 Автор: Мъж
Преди един месец
Да на сухо от може би година
#5 Автор: Мъж
Преди един месец
На сухо съм повече от2 години 30+ годишен съм
#6 Автор: Мъж
Преди един месец
Момчета защо сте на сухо, като има и платени жени за тази работа. Сигурен съм че всеки ще намери пари поне един път в месеца да смаже пищова. Освен това сега е лято и момичета и по големи какички и лелки, че и бабки колкото щеш по улиците. Главата горе- знаете за коя глава говоря:). Успех !
#7 Автор: Мъж
Преди един месец
#6 ти бил ли си някога с платена? Аз съм на 65, вдовец. Още го вдигам и имам нужда от секс 4-5 пъти месечно. Имам достатъчно пари, защото освен добрата си пенсия имам висококвалифицирана професия, която ми носи средно около 5000 лв на месец. Колкото пъти съм ходил при/вземал платена, толкова пъти съм се заклевал да не го правя повече. Виждаш обява в ало.бг например: 150 лв на час, включва стандартен секс и френска с кондом. Пипваш ѝ пут..та и тя казва: "О, това е екстра! Стани и ми дай още 20 лв!"; клатя 10 минути и оная ме пита непрекъснато: "Хайде бе, кога ще свършиш?". Да не говорим, че онази, която виждаш на снимката няма нищо общо с крокодила който те посрещаш. Често са некъпани, миризливи. Не коментира етноса, той не е толкова важен и се разбира като видиш например "Слатко искушение". И 250 лв съм давал, и е пак пълно разочарование.
#8 Автор: Жена
Преди един месец
Момчета на сухо сте защото бързайте, не уважавате жените отсреща и нямате подход. Жени в сайта, колкото искаш и не сме тук само за празни приказки. Но това, с което поне аз се сблъсквам е лъжи, чесане на езика и несериозно отношение. Много от мъжете бъркат сайта с публичен дом. Така жена не се печели, без значение дали за връзка или за една нощ. Подходете с уважение и добронамереност към дамите и нещата ще се получат :)
#9 Автор: Мъж
Преди един месец
Интересно защо само мъже се оплакват.Според мен и много жени имат същия проблем но ги е срам да си признаят
#10 Автор: Мъж
Преди един месец
#8,Извинявай,но не си права!
Винаги съм се държал уважително и подобаващо към жените,но пак не се получава!
Дори не си правят труда да отговарят.....просто се чудя за какво са в сайта!
#11 Автор: Мъж
Преди един месец
Комшията, си пием ракията па споделя, че с че му жена пускала рядко и била като дърво. Не сме съгласни с него неговото мнение в квартала. Трябва да погледне защо е на сухо.
#12 Автор: Мъж
Преди един месец
Дълго време я карах така сякаш съм монах.Това беше личен избор и не ми тежеше.Когато обаче реших да се върна към реалния живот и се социализирах отново, се оказа по-трудно от преди!Жени много, но сега съм по-придирчив. Това е причината да съм на "сухо" за дълги периоди,от няколко месеца до една година!
#13 Автор: Жена
Преди един месец
До #10 от #8. Аз не визирам конкретно теб, а масата мъже.
Няма човек, който да е подходил добронамерено и възпитано и да не съм отговорила. Но когато започне разговор със "здр,ко,пр" или "какво обичаш в секса"или "дълбоко ли ти е гърлото ",ами не само не отговарям, но направо блокирам. И друг тип мъже забелязвам. Говорите си, приятно ви е, той дава зор за среща и аз казвам ок.И нещата си остават незнайно защо дотук. Господина изведнъж започва да е ангажиран, болен, недоволен и само отлага. Това какво е? И със следващия, който ме заприказва се очаква да подходя открито и откровенно?
#14 Автор: Мъж
Преди 27 дни
До #13
Нова е защото не си попаднала на мен миличко... кажи на мен ок и да видиш дали нещата ще останат дотам..тук повечето си правят гимнастика на пръстите с писането в сайта тоест само говорят пък всъщност няма действия
#15 Автор: Жена
Преди 19 дни
От #8 и#13 до #14.
Абсолютно съм съгласна с теб,че масата мъже са тук за гимнастика на пръстите, убиване на времето и помпане на самочувствието.
#17 Автор: Жена
Преди 18 дни
Хаха човеко с неизвестен пол:) аз не виждам между тези двамата да има проблем. Точно обратното хората са на едно мнение. А ти като си крив и заядлив прави го някъде другаде, тук сме да разпускаме и да обменяме опит и акъл къде бъркаме и двата пола
#18 Автор: Мъж
Преди 18 дни
МЪЖ НА 48 съм...Никога не съм оставал на сухо за повече от месец (но по уважителни причини) от както правя секс вече повече от 30год. Разведен съм и до последно го правихме редовно и в повече със бившата ми жена. Разкрепостено семейство бяхме и секса бе нещо важно за нас, правили сме го на всевъзможни места и дори не се криехме от дъщеря ни. Макар че тя свикна с голотата ни я възпитахме добре. След равода винаги съм се стремял към сериозни връзки (и съм имал такива), а не към беазразборен секс. На сухо мога да остана само ако жената до мен отсъства, болна е или е във цикъл!
Тук е момента да се обърна към мислещата се за много отворена жена от коментар 8. Първо нека уточним кой е не само по-силният, но и по-умният пол, кой все още управлява света, а историята на човечеството доказва това?! Жените винаги се мислят за по-умни от МЪЖЕТЕ, но дори не могат да мислят адекватно за елементарни неща камо ли да вземат сериозни и отговорни решения (мога да дам мн примери затова но няма да ми стигне полето)! Жените са прекалено емоционални и точно това им пречи да мислят правилно и адекватно, да не говорим за подход който сегашните жени нямат! ЕДНО мислят друго говорят манипулират и разграват ако мине номера, без жените не можем така ни е създала природата но, от жена всичко трябва се очаква и хубаво и лошо! Точно такива отворени като жената от коментар 8 са на сухо, но никога няма да си го признаят от пустата им женска гордост и липсата на подход. Вярно че мъжете вече сме дефицит а тези които са на около 25-30год. въобще не са мъже, но само тъпа жена останала доста време без секс като жената от коментар 8 ще каже че масата мъже били такива! Лисицата не стигнала гроздето и кзала че е кисело, та и нейната работа...ЖЕНИ запомнете: По-малко сме от вас и ни се падат по 3 че и повече жени, избор голям, така че ако не едната, втората, третата ще да е! НЕ НИ МИСЛЕТЕ за глупаци не се присмивайте кой бил на сухо защото последният най-добре се смее! Един мъж даже и да е правил секс, НО ако не е със някоя стойностна жена, въобще няма да го отчете, така че по-голям % от хората на сухо е сред жените!
#19 Автор: Жена
Преди 17 дни
Аз немога да коментирам жената от#8,макар че напълно подкрепям,което е споделила.НО се провокирах да пиша на господина от #18. Желая ви драги добре възпитаната ви дъщеря да обикне мъж,като вас.Такъв който цитирам да я смята,че неможе да мисли адекватно за елементарни неща,камоли да взема сериозни и отговорни решения,да смята че неможе да мисли правилно и адекватно,да смята,че едно мисли,друго говори,че го манипулира.Да се смята,че е мъж дефицит и тя трябва да му е благодарна,че видиш ли той е благоволил да я погледне.
Ти драги с колко мъже тук разговаря, за да съдиш дамата по толкова вулгарен начин?
Аз ще ти кажа или са пубери или изкукали господа,които се смятат за великите ебачи,по които жените трябва да припадат само защото са решили да им пишат.
Хайде стига толкова,че стана дълго. Кой разбрал разбрал!
#20 Автор: Мъж
Преди 15 дни
Като остареете или се разболеете, няма да ви пука дали сте на сухо.
#21 Автор: Мъж
Преди 15 дни
Не мога да се оплача. Имам приятелка, която все още ми се връзва на лудориите
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама