VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Колко мъже търсят секс с същия пол

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 9 месеца

Интересно ми е

#1 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Ами има два варианта : 1-ви: никой от присъстващите в сайта, не иска да си признае и да се разкрие и 2-ри: От всички мъжки профили тук всички са 100% хетеро. Което е малко вероятно, защото имаше тема, как поне няколко си мечтаят да бъдат от другата страна, докато жените се екипират с пенис колани. Аз лично съм пробвал тройка с момиче и момче. Но нямам, влечение към другия пол, но съм чувал, че най-хубавата свирка може я извърти пасивен гей. Но не мога да твърдя, че е истина и че е така.
#2 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Не крия че харесвам секса с мъже също толкова много колкото и с жени! Участвал съм и в тройки със семейства както и със жени с пенисколани, което не ме прави грешник разбира се! Сексът е за забавление и не трябва да се ограничава в догми! Всички да си правят каквото им харесва и с когото им харесва. А и сексът мешду еднополови не е от вчера а от хилядолетия. Бъди с когото ти харесва и прави каквото желаеш. Живейте си живота както на вас ви се иска, защото е само един
#3 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Всичко е за удоволствие аз също харесвам секса с мъже стига да е със приятен партньор и двамата да се кефят . но понякога просто от любопитство се случва и да се разочароват
#4 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Секс с двойка е супер правил съм ,направих го и с мъжът пред нея хареса и на мен също ,бях пасивният
#5 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Ако някой желае да се разберем да се позабавляваме
#6 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
На мен пък, мечтата ми е секс с две жени( може и да не са лесбийки). А сексът с мъже, си е обратна работа. Не виждам нищо мъжко в това да си даваш задника на някой, да се обличаш като жена и прочие. Обратните винаги ги е имало и ще ги има. Но нека да запазят любовта си между тях си, а не да става достояние на незаинтересованите хора дори. И не е нужно да се рекламират с еднополовото си влечение. Да съществуват, да работят, да професионалисти са в сферата си, добри граждани са. Но не е длъжно да прокламират чрез песни, предавания, клипове че даже и шествията наклонностите си. Аз съм вярващ човек и там е казано: Плодете се, а това става( не винаги дори), от мъж и жена. Как две жени, или двама мъже ще имат деца, като жената е като почвата, а в мъжът е семето.
#7 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Защо не като им е готино. И аз бих го правил ако има готини мъже.
#8 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Учудващо колко много мъже нямат проблем със секса от същия пол. И аз лично нямам проблем с това въпреки че страшно се дразня на мъже които се правят на жени . Бъдете си мъже а дали ще чукате или ще ви чукат няма значение. Всичко е за удоволствие. Честно казано и аз съм се замислял какво е и въпреки че съм женен и харесвам жени бих се пробвал .
#9 Автор: Мъж
Преди 9 месеца
Аз не си падам по мъже. Секс и каквато и да е близост е абсурд. Но понякога се кефя на курове, ако не виждам мъжа, а само кура, бих пробвал да го лапам и смуча.
#10 Автор: Мъж
Преди 8 месеца
НИкой не може да ти отговори на този въпрос!
#11 Автор: Мъж
Преди 8 месеца
Да искам да пробвам! Мъже!
#12 Автор: Мъж
Преди 8 месеца
Бих изчукал !
#13 Автор: Мъж
Преди 8 месеца
Чукали са ме обут на токове с прашки имам фетиш към крака дори и жени с пенис колан
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение