VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

В този сайт почти не влиза жена

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 29 дни

Пичове влизам чат път в този сайт, но когато погледна кой е на линия излизат само мъже, много рядко една жена.
Та въпроса ми е какво правите тук като няма жени или сте пасивни
(Нямам нищо против пасивните)
Просто питам

#1 Автор: Мъж
Преди 28 дни
Още ли не си разбрал, че повечето женски профили тук са служебни/фалшиви?
#2 Автор: Мъж
Преди 28 дни
Добре де и така да е пак почти никой не е на линия
#3 Автор: Мъж
Преди 27 дни
Здравейте,има някакви жени но са малко.Преди съм излизал на среща имах връска от тук,вече не.И да отговорят искат само чат скрити не може снимка никакви срещи,безмислено писане.Защо са тук ме знам ако въобще са жени?
#4 Автор: Мъж
Преди 27 дни
Абе добър си е сайта който търси ще намери
#5 Автор: Жена
Преди 19 дни
Абсолютно не съм съгласна.
Аз съм жена и ако не всеки ден, поне през ден съм на линия. Относно анонимността и желанието само за чат,ами то е нормално докато се опознаят да е така. Факт е,че мъжете сте повече и жените получаваме много съобщения. Аз поне нямам нито времето нито желанието да си изпращам снимки,телефон и т.н на всички. Затова е чата и ако някой ми хване вниманието комуникацията излиза извън сайта.
#6 Автор: Мъж
Преди 19 дни
Жените не са както преди, липсва им ценностна система, повечето които влизат тук са почти фалшиви профили с нереално инфо, или малки кифли снимали се като чалгаджийки с джуките и малките циценца напред и изхвръкнали дупета назад! Истинските жени които са регистрирани тук, почти не влизат по ред причини, може би нещо не им харесва във сайта или вече са се издухали и не търсят нищо!? Жената не е човек нито е както другите...животни така че всичко е загадка и мистерия защо така а не иначе? От жени всичко се очаква особенно в днешните трудни времена!
#7 Автор: Жена
Преди 18 дни
Към #6 Ето заради такова мислене не се чудете защо жените не ви обръщат внимание
#8 Автор: Мъж
Преди 17 дни
Към #7 Добре тогава кажи ми твоето мислене по тази тема?
#9 Автор: Жена
Преди 17 дни
Ако си #6 , след констатацията "жената не е човек" нямам желание да комуникирам. Тук е пълно с мъже,на които поради една или друга причина не им се получава чата и започват да обиждат жените наред.Аз не съм тук за да споря с индивиди с ниска себеоценка загубили всякакво чувство за такт
#10 Автор: Мъж
Преди 16 дни
С една дума язък! Сайта е един от малкото, който са добре окомплектовани - бърза регистрация( без чакане на одобрение), изпращане на снимки, задаване на много парометри за търсене и писане на истории и споделяне . Но женските профили са леш. Откраднати снимки от ФБ, инста и Бог знае от къде, срещал съм случай на малолетни и още недоразвити гърди, но ги показват. Жени може да няма, но травестит/ти си има в сайта.
#11 Автор: Мъж
Преди 16 дни
Моето мнение е, че жените в сайта са много по-малко отколкото мъжете.И,както е писала #5 по-горе,те трябва да отсяват бързо, защото им пишат много и нямат време да задълбават.Който успее да се представи добре,може да заслужи внимание.Има и калпазани, които отблъскват жените от сайта с глупостите си,а това създава най-меко казано лошо впечатление! Жените с , които съм се срещал от тук не са много,но имам много добри вчатления!И,аз на свой ред съм отсявал!
#12 Автор: Мъж
Преди 15 дни
За какво са ви жени? Жените само проблеми и неприятности ще ви донесат. Ще ви лъжат, ще ви изневеряват, ако намерят някой по-добър от вас вероятно ще ви зарежат. Ако е за едното ебане си има платени.
#13 Автор: Мъж
Преди 7 дни
Здравейте! Аз съм на 16 год. и съм мн съгласен, че тук не можеш почти да намериш никва приятелка тука, защото тука колкото съм пробвал, или е било неуспешно, или не ми обръщат внимание и още мн други. Тука не вярвам, че можеш да намериш някакво свястно, добро и възпитано момиче, но все пак ще напрая нещо и по някъв начин ще се помъча да намеря решение на проблема, ама не виждам това да помогне. Въпросът ми е къде се намират свестните момичета и къде можеш да ги намериш в днешно време?
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама