VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Потресена съм от баща ми

Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 години

Казвам се Бояна, на 37г съм, омъжена.Искам да си излея мъката пред вас понеже тази истария ми тежи и не мога да я разкажа лично на никого.Работя като продавач-консултант в голям мебелен магазин във Варна.Баща ми се казва Пенчо,на 57г е,и е главен дърводелец в същата фирма.А колежката ми Марина е на 34г, и като мен-омъжена, и до скоро моя близка приятелка.Случката се случи на последния баткет на фирмата ни.Веселихме се в едно заведение и ни беше много приятно докато Марина не отиде до тоалетната в заведението.Тя се позабави там и аз отидох да я потърся.В дамската тоалетна имаше три кабинки и едната беше затворена.Почуках на вратата, но не чух отговор.Влязох в съседната кабинка и се качих върху металното кошче.Надникнах в заключената кабинка и за малко да падна от изненада.Марина беше седнала, а пред нея стоеше баща ми с надървен член.Марина мачкаше с ръка топките на баща ми, а члена му потъна в устата и.Скрих се за да не ме забележат и само ги слушах.Цялата треперех от вълнение.Чух мъжко охкане и отново надникнах.Баща ми се беше отдръпнал назад, а от устата на Марина беше протекла сперма.В този момент тя погледна нагоре и ме видя.Баща ми също ме видя и побърза да си закопчее панталона.Той отключи кабинката и побърза да се махне.А Марина ми се усмихваше сякаш нищо не е станало.От тогава не съм проговорила нито на нея, нито на баща ми.Нямаше на кого да споделя това си преживянане.Затова го споделям тук.Майка ми е фризьорка, а Марина си прави при нея прическите.Безсрамница.Не знам дали е била и по-интимна с баща ми, аи не искам да знам.Благодаря ви за вниманието.

#1 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 години
Наистина е потресаващо, миличка, незнам как да те успокоя, едновременно губеш баща и приятелка.Може би твоето семейство, което ти си създала, времето, а и самото ежедневие с всичките си проблеми, ще претърпи болката. Желая ти кураж! :)
#2 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 2 години
Ай ай ай...Какво толкова възмутиелно е станало?
#3 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 2 години
Малко либерална инцест пропаганда винаги трябва да се разпространява. Разбира се , първо трябва образа на бащата да се сведе поне малко до обект със сексуален отенък, каквато е целта на статийката, кой знае откъде копирана и след като се постигне това, вече може директно да се пропагандира incest (кръвосмешение, съвокупляване с роднини от първа линия). Поне малко измисляйте нещо друго, бе. Всичко става във мебелните фирми във Варна. Банално е.
#4 Автор: Жена
Публикуван: Преди 2 години
Вярвам че #2 е прав това не е възмутително. Нищо не е станало чак толкова голямо, просто приятелката ти и баща ти са се позабавлявали, а даже не са стигнали до секс, което още повече омаловажава нещата. Няма нищо "за преживяване" просто го давай малко по скоко нали не си видяла мъжа ти да ти изневерява яяя....
#5 Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди една година
Чета и нищо не редно не разбрах марина гладна хапнала десерт от баща ти както толкова и той няма вина марина дала така че трай си и гледай живота на баща си какъв е играч
#6 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Голям проблем - една свирка. А ти чий го дириш да шпионираш хората какво правят? Сама си си виновна. Поне да беше малко по-описателна ;)
#7 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
От авторката.
Благодаря ви за коментарите,но не сте прави.Историята ми се оказа с продължение.Отидох на гости на нашите и позвъних на вратата.Никой не ми отвори.Понеже имам ключ си отключих и влязох.От спалнята на нашите се чуваха охкания,стенания.Засрамих се и щях да си тръгна.Но реших вместо това да изпуша цигара на балкона.Като влязох пак в хола ме чакаше кошмарна изненада.Заварих полуголи баща ми,майка ми,и Марина.Оказва се,че са правили тройка.И те се смутиха много.А Марина каза на баща ми,че трябва да отиде до банята да се подмие,понеже спермата му вече се стичала по бедрата и.Тръгнах си без да им кажа нищо и още не съм говорила с тях.
#8 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Ма Бубе,недей да пишеш тук.Цялата мебелна палата научиха баща ти оправя Марина.Нека я оправя.Остави ги да правят каквото си искат.Големи хора са.
#9 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
Нормално е да ревнуваш баща си от приятелката си.Видяла си и члена му докато му е духала.Подсъзнателно искаш да си на мястото на Марина.Може би вече и сънуваш как баща ти те чука.Говоря ти от опит.
#10 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Ако искаш да отмъстиш на баща си аз съм готов да те изчукам пред него,а за още по голямо отмъщение когато се празня ще ми го налапаш
#11 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Авторката,ами харесва им да си правят тройки,нищо лошо...не ти ли се е искало и на теб да опиташ тройка
#12 Автор: Жена
Публикуван: Преди една година
От авторката до #9 Откъде знаеш,че сънувам баща ми? Да,сънувам го как ме гали и как му се отдавам.Но това е кошмар.Члена му е голям и красив.Глупости говоря.Ако ще му отмъстявам,бих го направила с бащата на Марина.Но вече се примирих с това.За родителите ми Марина е просто секс играчка.
#13 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
#12 аз съм готов да се жертвам за теб-ще му отмъстиш със мен
#14 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Привет,към авторката - остави хората да си живеят живота както те искат , а ти си живей твоя както ти искаш,никой не е задължен да му даваш съвети или оценки. Прави което ти се иска и на теб,дори и да е тайно от мъжа ти .
#15 Автор: Мъж
Публикуван: Преди една година
Автотке,баща ти е щастливец да чука младата Марина и то пред съпруга си.Де и моята съпруга да желаеше тройка с млада жена.Аз съм на 56год.и също имам млада любовница,на 32год.е тя.Семейна и незадоволена.Аз я чукам пред нейния мъж.Той е,как да кажа без да го обидя,импотентен е.Но обича да гледа как оправям жена му.Приятел е на сина ни,и с жена си ни бяха на гости.Усетих,че момичето е незадоволено и с няколко лафа насаме я навих за секс.Мъжа и отначало се преструваше,че нищо не знае.Но жена му ми призна,че той знае.И така му разрешихме да ни гледа.Като ходя у тях имам оправдание и пред жена си.А жена ми изпраща по мене целувки на любовницата ми.Разбира се незнае къде я целувам.Боянче,ако желаеш хвани си един зрял мъж да те оправи,и няма да се чудиш защо Марина се кефи на баща ти.
#16 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 10 месеца
пълна измислица трябва да ти е любимо занимание да надничаш по обществените тоалетни
най-обикновен помияр си
#17 Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 месеца
Добре де, а ти като видя баща ти, майка ти и Марина на тройка защо не се присъедини? Пропуснала си златната възможност да опиташ вкусът на татко ти от кладенеца на Марина! А можеше и на мама да покажеш колко я обичаш!
#18 Автор: Мъж
Публикуван: Преди 9 месеца
Тук си стана направо порно сайт, ха, ха!
#19 Автор: Жена
Публикуван: Преди 9 месеца
#17 до #18: че какво порно има тук? Говорим си за интимни отношения. Няма нищо лошо щом на двама или повече души нещо им прави кеф да си правят и не пречат на другите.
#20 Автор: Жена
Публикуван: Преди 8 месеца
Нищо ново! Баща ми изеба приятелките ми. Аз се гордея с него! Майка ми казва:
- Нека ебе, така запазва либидото си и когато е смен пожарът е доста голям. И аз като теб ги заварих един ден в нас, мама, татко, брат ми, приятелката му и една моя приятелка. Не можех да повярвам. Най- вече когато брат ми се качи на найка ни. После несъзнателно ги наблюдавах известно време и самата аз почнах да се възбуждам. Особено докато гледах брат ми и майка ни. Разтекох се, изкаше ми се и мен някой да ме... Не забелязах, че съм разкрита, но чух майка ми да казва:
- Не ѝ мисли, докарай я тук. Тя отдавна го прави. Ако иска да заповяда.
Беше баща ми, малко неловко ме попита:
- Искаш ли с нас?
Стоеше гол пред мен, опитваше се да си покрие настръхналия курс ръка, но не успяваше. Ръката му е по- малка от него. Точно това ме впечатли. Не знаех какво да отговоря, устата ми пресъхна, пепрудите в коремът ми беснееха, адреналина така ми се качи, бях на ръба да припадна от възбуда. Не помня какво съм направила, но поедно време осъзнах, че съм гола и той ме люби. Не след дълго пердето ми падна и се овладях. Всичко си дойде на мястото. Нямаше защо да изпадам в паника и ужас, че баща ми ебе приятелката ми или мама чука брат ми. Осъзнах го, когато ги усетих в мен. Да са ми живи и здрави!
Страници 1 от 2
Добавете своето мнение
 
Вход в системата

Реклама