VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Влюбен в 16 годишна

Автор: Мъж
Публикуван: Преди 4 месеца

Привет на всички, аз съм семеен мъж на 40г с деца. От близо 4 години се заглеждам по едно девойче което ми е почти съседка и в момента е на 16 г. За тези 4г обаче сз нищо не предприел, гледам я и и се радвам как расте. Имам адски силни чувства към нея дори може би съм влюбен в нея. Ползваме се с нея и родителите и. С нея сме само на здравей как си, с родителите и обаче както се казва си имаме лаф.
Нищо не смея да направя, нямам за идея да си легна с нея, а просто искам да се сближим, да си говорим, имал съм няколко пъти разговор с нея покрай разходката с кучето ми. За мен тя е ангел, изключително красива и нежна, като я видя и ми светят очите силно.
Моля за съвети какво и как да постъпя.
Благодаря

#1 Автор: Мъж
Преди 4 месеца
Изчакай да стане на 18г. И после нямаш да имаш причини да се оправдаваш.
#2 Автор: Неизвестен
Преди 4 месеца
И за какво ще си говори дърт пергиш с хлапе на 16?
#3 Автор: Неизвестен
Преди 19 дни
Правилно дърт пергиш гледай си наборите
#4 Автор: Мъж
Преди 19 дни
До 2
Е, то щото наборките му сте много разговорливи:-)))
#5 Автор: Мъж
Преди 19 дни
Съвсем нормално мъжкарско влечение. Намери начин да и покажеш нагона си, дискретно. В ранните си години измислях десетки начини да привлека внимание към себе си без да си искам нищо гласно. Понякога се хващаха на въдицата, друг път ме отминаваха. В този случай инициативата трябва да е в момичето. Другото не ти го пожелавам.
:-)
#6 Автор: Жена
Преди 9 дни
Много е интересно това, което сте написал. Почти като в Лолита е. Има такива мъже като Вас. Описвате много чисто чувство.
#7 Автор: Мъж
Преди 7 дни
До 6,
Благодаря за разбиране. Умирам за тива момиче, като я видя и все едно съм в рая. Но нищо повече не мога да направя от тива да и се наслаждавам от далече
#8 Автор: Мъж
Преди 6 дни
Разкажи за фантазиите ти с нея!
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение