VzemiMe.Com - Сайт за запознанства

Сайт за запознанства

  

Секс сайт!

Автор: Неизвестен
Публикуван: Преди 5 месеца

Съжалявам че се включвам,с разочарование!От скоро се регистрирах в сайта за да открия нови приятели,а може би и сериозна връзка!Но какво открих!Някакви, секс маниняци,турци, цигани и комплексирани хора!Сенсей,Менсей,Ахмед,млади момчета,дори и мъже в напреднала възраст,който предлат свойте секс недостатъци и показват свойте гнусни пишки,който не са измили сигорно по две седмици!Всеки път като вляза е сайта по,10-15 чикиджии и като влезе някое младо момиче,всички тези маняци,започват да предлагат свойте, секс недостатъци и да показват колко са надарени!За ръководителите на този сайт!Това не е порно сайт,а сайт за запознанства!Все пак тука влизат и деца ,по 16-18 годишни момичета!Разочарование!!!!

#1 Автор: Неизвестен
Преди 5 месеца
Съгласен съм с теб
#2 Автор: Неизвестен
Преди 5 месеца
Администрацията на сайта трябва да чете личната кореспонденция ли?
Като попаднете на извратенятк, блокирате го, изтривате чата и продължавата напред.
#3 Автор: Мъж
Преди 5 месеца
Същото важи и за жените, да не говорим че повечето от точно тези 16 до 20 годишни, че дори и 13 задават едни въпроси или направо правят предложения, каквито точно тия мъже очакват, а голяма част от останалите жени, ако просто ги поздравиш, четат и дори от обща култура едно благодаря на е пишат, явно на голяма част от участниците в сайта им липсват не само първите седем години
#4 Автор: Мъж
Преди 5 месеца
Защо така? Тук сме само мъже романтици, кавалери и влизаме в разговор само по ваша преценка. Това, че търсите дискретност, финансови условия е във ваш плюс да си намерите това за което сте в сайта. Така търколила се тенджерата и си намерила похлупака.
#5 Автор: Мъж
Преди 4 месеца
Темата ни подсеща за оня вис дето един спирал всяка жена на улицата и я питал дали иска да спи с него,/Съответно отнасял шамари.Приятела му го питал защо продължава по този начин...отговора бил...да много шамари изядох ама все пак някой се съгласяват...или нещо такова беше вица
Накратко..този сайт,както всеки друг сйат си е за въпроси и отговори
#6 Автор: Мъж
Преди 4 месеца
Като не ти харесва изчезни в друг сайт или в манастир
#7 Автор: Мъж
Преди 4 месеца
Не всички мъже са еднакви.Тук в този сайт не съм регистриран,тъй като наскоро попаднах на него и засега само чета историите,но в другите сайтове в които съм регистриран никога не съм писал глупости,цинизми или неприлични неща на жените.Аз също търся нови приятели и връзка,но проблема е че жените дори не четат съобщенията ми явно заради такива мъже.Така че ако не искате да получавате подобни съобщения или снимки най-добре е да блокирате тези мъже и да не се страхувате да си пишете с останалите.Иначе няма как да намерите нови приятели а още по-малко и подходящ човек за връзка.
#8 Автор: Неизвестен
Преди 3 месеца
Авторе, писанията ти са пълни с правописни и граматически грешки. Може би сред: сексманияците, циганите, турците и други " рязани карабини", припознаваш себе си?
#9 Автор: Мъж
Преди 3 месеца
хаха, последния коментар е топ :Д
Страници 1 от 1
Добавете своето мнение